Kulinářské jaro v hotelu Hilton Prague a restauraci CzecHouse Grill & Rotisserie

Hilton Prague představuje nabídku jarních kulinářských aktivit restaurace CzecHouse Grill & Rotisserie, která zahrnuje následující akce: Velikonoční brunch, Jarní jehněčí a pravidelný Rybí trh každý pátek.

Velikonoční brunch
Tradiční rodinný velikonoční nedělní brunch se koná 24. dubna od 11 do 15 hodin.
Bohatý jarní raut nabídne delikatesy jako čerstvé ústřice, krevety, výběr sushi, králičí hřbet s mladými bramborami, pečené jarní jehně plněné velikonoční nádivkou a pečené kuře s rozmarýnem krájené před hostem, velký výběr velikonočních sladkostí a dezertů od našeho několikrát oceněného šéfcukráře. Živá hudba zajistí tu pravou sváteční atmosféru. Pro děti je připravený dětský raut, hlídaný dětský koutek s aktivitami jako malování vajíček, dětská módní přehlídka, pěvecká soutěž a disco. 
Cena 990 Kč zahrnuje neomezenou konzumaci rautu, uvítací přípitek, nealkoholické nápoje, točené pivo a místní víno. Brunch je zdarma pro děti do 3 let, děti do 12 let mají slevu 50%. Parkování je zdarma.

Jarní jehněčí
Každý večer od 21. dubna do 1. května bude restaurace CzecHouse Grill & Rotisserie nabízet jarní jehněčí připravené šéfkuchařem Miroslavem Hanzalem. Na menu se objeví delikatesy jako dušené jehněčí koleno v červeném víně na polentové kaši se sýrem pecorino, irské jehněčí ragú s jarní kořenovou zeleninou, pečený jehněčí hřbet se skořicí, hřebíčkem a česnekem podávaný s kuskusem a mnohem více, vše doplněno o pečlivě vybraná vína.

Rybí trh
Tradiční páteční Rybí trh v restauraci CzecHouse je zpět. Hosté si mohou vybrat z vystavených čerstvých ryb či mořských plodů, které jsou poté připraveny
na přání šéfkuchařem CzecHouse Miroslavem Hanzalem buď na lávovém grilu nebo na tálu. Nabídka Rybího trhu zahrnuje platýze, kambalu, mořského ďasa, mečouna, atlantského lososa, ústřice Fine de de Claire, mušle Imperial, tygří krevety a humry, to vše doplněno o sezónní přílohy a vybraná vína.

Restaurace CzecHouse Grill & Rotisserie je otevřena denně od 18 do 23 hodin.
Rezervace na tel. 224 842 700 či e-mailem na restaurants.prague@hilton.com.
Pro více informací navštivte hiltonprague.com.
 

Sloupek