Jarní kulinářské akce v hotelu Hilton Prague Old Town a restauraci Zinc

Hotel Hilton Prague Old Town představuje nové jarní kulinářské akce restaurace Zinc, které zahrnují pravidelnou Live station – šéfkuchařovo nej, Večery na Hedvábné stezce každý čtvrtek, večerní menu o velikonočním víkendu , Velikonoční rodinný brunch a Sladkou pauzu v Hilton Prague Old Town.

Live station – šéfkuchařovo nej
Live station – šéfkuchařovo nej se koná v restauraci Zinc každý všední den kromě čtvrtku od 18 do 22 hodin. Hosté mají možnost sledovat kuchaře „v akci,“ jak připravují výtečné pokrmy přímo v restauraci, a poté můžou pokrmy ochutnat z rautové tabule. Cena 595 Kč zahrnuje předkrm a neomezenou konzumaci dvou hlavních chodů.
Nahlédněte do nabídky Live station – šéfkuchařovo nej:
Pondělní Pasta & basta  s výběrem z nejoblíbenějších těstovin a omáček.
Úterní Chutě Prahy s nabídkou pokrmů jako pečená kachna s kmínovou omáčkou nebo glazovaná Pražská šunka.
Středeční Pekingská kachna s pokrmy jako hovězí nudlová polévka s masovými kuličkami a knedlíčky wonton nebo křupavá kachna s omáčkou hoisin.
Páteční Česká pečeně s nabídkou pečeného vepřového s kmínem, houskovým knedlíkem a zelím,  svíčkovou na smetaně a dalšími pokrmy.
„Vaření naživo“ bude prezentováno šéfkuchařem Arim Munandarem a jeho talentovaným týmem kuchařů.

Večery na Hedvábné stezce
Večery na Hedvábné stezce s „vařením naživo“ se konají každý čtvrtek  od 18 do 23 hodin. Díky mezinárodnímu týmu kuchařů ze Sýrie, Alžírska, Indonésie, Srí Lanky a Itálie budou mít hosté možnost ochutnat speciality z východní Asie, Středního východu, středomořských zemí a severní Afriky za pouze 795 Kč na osobu. Cena zahrnuje uvítací přípitek, vodu, nealkoholické nápoje, kávu nebo čaj a neomezenou konzumaci rautu včetně předkrmu.

Ukázka z menu:
Vietnamské jarní závitky
Babaganoush, hummus, tabbouleh (severní Afrika)
Lilek a cuketa plněné rýží a mletým masem (Sýrie)
Kuře bangbang, kuřecí salát s pikantním oříškovým a sójovým dresinkem (Čína)
Knedlíky gyoza plněné jarní cibulkou a zázvorem (Asie a Mongolsko)
Dušené jehně s ibiškem (Libanon)
Grilovaná žebírka kalbi (Korea)
Jehněčí korma (Indie)
Výběr pokrmů se bude měnit každý týden.

Velikonoční večeře a brunch
V pátek 22. dubna a v sobotu 23. dubna se budou podávat velikonoční večeře v restauraci Zinc. Dvouchodové jarní menu za 550 Kč a tříchodové menu za 750 Kč zahrnuje speciality jako bouillabaisse z ryb a korýšů či tresku v bylinkové krustě, špenátové pyré, zelený chřest, krémový humrový a krevetový salát.

Tradiční velikonoční rodinný nedělní brunch se bude koná 24. dubna od 12.30 do 15.30 hodin. Bohatý jarní raut nabízí nejen čerstvé ústřice a humry, sushi, rostbíf a výběr dezertů, ale také jarní delikatesy jako pečené jehně s nádivkou. Pro děti je připravený dětský raut, hlídaný dětský koutek, speciální velikonoční program včetně hledání a malování vajíček a malé překvapení pro každého. Živá hudba dokreslí velikonoční atmosféru. Cena 1195 Kč zahrnuje neomezenou konzumaci rautu, uvítací přípitek, nealkoholické nápoje, točené pivo a místní víno. Brunch je zdarma pro děti do 10 let a děti od 10 do 12 let mají slevu 50%. Parkování je zdarma.

Sladká pauza v Hilton Prague Old Town
Zinc Lounge & Bar přichází se speciální nabídkou Sladká pauza v Hilton Prague Old Town. Za 175 Kč můžou hosté využít kombinace teplého nápoje a výběru mini dezertů jako profiterolky, crème brûlée či makarónky. Sladká pauza je v nabídce od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin.

Rezervace na tel. 221 822 300 či e-mailem na zinc.prague@hilton.com.
Pro více informací navštivte zinc.cz.
 

Sloupek